Отворени бяха ценовите предложения за рекултивация на депото на гр. Елхово

img_2239[1]Днес в голямата зала на община Елхово в присъствието на медии от гр.Елхово, както и представители на фирмите участници в обществената поръчка се отвориха пликовете с ценовите предложения. На 13 януари бяха отворени пликовете с техническата документация по обществена поръчка с предмет „“Закриване и рекултивация на общинско депо за битови отпадъци на гр. Елхово”. В първият етап три фирми се състезаваха, дo отварянето на ценовите предложения бяха допуснати две фирми „Експрес – Гаранцион” ООД гр. Варна и „ПСТ Холдинг” АД гр. София. До този момент и двата кандидата са оценени от комисията с по 20 точки.

Комисията днес бе в пълен състав: Пепа Кюючукова – Председател и членове Живка Кафеджиева, Зорка Димова, Даниела Трендафилова, Ана Георгиева, Елена Вълканова, Галина Калканджиева, удостовери ненарушената цялост на пликовете с ценовите предложения.

“Експрес – Гаранцион” ООД гр. Варна предлага да изпълни поръчката за цена от 1 586 157 лв., а “ПСТ Холдинг” АД гр. София предлага да изпълни поръчката за цена от 1 350 883 лв.

Комисията има за задача да оценят офертите и да предоставят официален протокол в срок до 25 февруари 2013 година, но еднаквото оценяване на кандидатите по техническата част ще определи изпълнителя на поръчката с по-ниска предложена цена.