Избират изпълнител за благоустрояване на централната градска част и основния ремонт на ул. Трети март в Елхово

IMG_3512 (512 x 342)На 25 март в  залата на община Елхово в присъствието на медии и представители на фирмите участници бяха отворени офертите по обявената процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: “Благоустрояване на централно площадково пространство, част от пешеходната зона на град Елхово и основен ремонт на ул. Трети март”. Благоустрояването на централна градска част и основен ремонт на ул. Трети март е възможно след одобрен проект на община Елхово за финансиран по Мярка 322 “Обновяване и развитие на населените места” от ПРСР, подкрепена от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

Общо четири оферти са постъпилите в предварително обявеният срок за участие в процедурата, а именно: Консорциум “ХИТ – ПСП” с. Припек, “Пътно поддържане” гр. Сливен, Обединение “Орудица 2014″ гр. Ямбол и Дружество по Закона за задълженията и договорите “Елхово Билд – ЦГЧ” гр. Гоце Делчев.

На основание заповед на кмета на община Елхово Петър Киров, комисия в състав: председател – Пепа Кючукова – зам. кмет и членове – Живка Кафеджиева – зам. кмет, Даниела Трендафилова – адвокат, арх. Емилия Русева – гл. архитект на община Елхово, Елена Вълкова – гл. специалист, инж. Альонушка Коцева и Славка Дражева – юрист на община Елхово, удостовери ненарушената цялост на пакетите и пликовете в тях. Комисията започна своята работа на 25 март и трябва да приключи до 30 април. Предстои отварянето на ценовите оферти по обществената поръчка.

Обществената поръчка е по две обособени позиции – “Основен ремонт на ул. Трети март” и “Благоустрояване на централно площадково пространство и част от пешеходната зона на град Елхово”.