Община Елхово приема документи за наемане на медицински специалист по Проект „Нови възможности за грижа”

nvg

 

   Община Елхово в качеството си на партньор по проект „Нови възможности за грижа“ стартира процедура за кандидатстване, подбор и наемане на медицински специалисти с професионална квалификация „Медицинска сестра“ или „Медицински фелдшер“, които могат да извършват професионални дейности, определени в Наредба № 1 от 8 февруари 2011 г. и попадат в обхвата на дейностите по проекта, свързани с осигуряване на достъп до здравни услуги.

Медицинските специалисти, които желаят да бъдат наети по проект „Нови възможности за грижа“, подават Заявление (Приложение № 1) по настоящ адрес в община Елхово от 22.01.2016 г. до 26.01.2016 г. включително.

        Към заявлението кандидатите трябва да приложат следните документи :

  документ за самоличност (за справка);

  автобиография;

  диплома за медицинско образование;

  документ , доказващ професионален медицински опит /трудова книжка/;

  служебна бележка от месторабота / ако кандидата работи/;

  пенсионно разпореждане /ако кандидата е пенсионер/.

Адрес за подаване на заявления:

община Елхово

ул. „Търговска“ № 13, ет. 3, стая № 15

от 8:00 до 12:00 и от 13:00 до 17:00 ч.

Тел: 0478 / 81257;  81271

 Здравните услуги за потребителите на услугата „Личен асистент“ по Проект „Нови възможности за грижа“ ще се предоставят през месец февруари 2016 г.

Проектът се изпълнява от Агенцията за социално подпомагане АСП чрез Главна дирекция „Социално подпомагане“.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейския социален фонд и национално съфинансиране.

 

„Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Община Елхово като партньор по проекта на Агенцията за социално подпомагане носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или на Агенцията за социално подпомагане.”