ВПЕЧАТЛЯВАЩА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНА УКРАСА В ЕЛХОВО

         За втора поредна година в Елхово се радват на красотата и изяществото на коледно-новогодишна украса.

За втора поредна година в Елхово се радват на красотата и изяществото на коледно-новогодишна украса. За да повиши настроението на елховлии от общинска администрация закупиха 30 нови модула и два транспаранта. Коледно-новогодишната украса вече е не само в централната част на града, но и по улиците «Ал. Стамболийски» и «Търговска».

В централната част на града красиви фенери оформят светещ “шпалир”. Поставени и са двата нови впечатляващи трансперанта, всеки от които с дължина от 6 метра. Новите “елхички” се кипрят редом с фенерите. Новите елементи във формата на фоерверки украсяват улиците «Ал. Стамболийски» и «Търговска». В нови “одежди” се кипри елхата пред общината, а на върха й грее звезда. В чудни премяни се оглежда елхата в градинката пред храм “Св. Дмитрий”.

През миналата година за първи път Елхово посрещна празниците с богата коледно-новогодишна украса, осигурена от община Елхово фирми от града.

Впечатляващата коледна украса на Елхово не само го доближава до европейския му вид, но и създава приказната атмосфера за жителите и гостите на града.