АСФАЛТИРАТ УЛИЦИ И ПЪТИЩА В ОБЩИНА ЕЛХОВО

      Повече от половин милион лева  са предвидени в бюджета на община Елхово за асфалтиране на улици и пътища.

         Повече от половин милион лева  са предвидени в бюджета на община Елхово за асфалтиране на улици и пътища.

            Над 150 хил.лв. ще струват асфалтовите работи по четвъртокласната пътна мрежа в общината. От тях 100хил.лв. са отредени за изграждане на път, който да свърже с. Вълча поляна с новоизградения  по Програма САПАРД четвъртокласен път Вълча поляна – Голям Дервент. Това ще улесни преминаването на превозните средства по този маршрут. Ремонт на четвъртокласната пътна мрежа ще бъде извършен и на участъци от пътя до с. Трънково, Славейково – Лалково.

            В рамките на месец ще приключи и преасфалтирането на улиците в Елхово, по които през изминалата година се реконструира  водопроводната мрежа. Това са улиците “Победа”, “Ангел Вълев”, “Трети март”, “Ангел Михов”, “Дунав”. По тези улици ще бъдат подменени тротоарите и уличните бордюри.

            На стойност близо 100хил.лв.са предвидените асфалтови кърпежи по уличната мрежа в населените места на община Елхово. Средствата ще се усвоят за възстановяване на  участъци от уличните платна на възлови места, както и на такива места, които затрудняват движението на МПС или създават опасност за пътно-транспортни произшествия.