ОБЯВА ЗА СВОБОДНО РАБОТНО МЯСТО

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ

Да отговарят на условията на чл. 35 от Закона за счетоводството:

“Чл. 35. (1) (Изм. – ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г.) Съставител на финансов отчет може да бъде лице, което отговаря на посочените изисквания за задължителна минимална степен на завършено образование и съответстващ към него професионален стаж, както следва:

1. (изм. – ДВ, бр. 33 от 2006 г.) с висше счетоводно-икономическо образование и стаж в областта на счетоводството, външния, вътрешния одит и финансовата инспекция, данъчните ревизии или като преподавател по счетоводство и контрол, съответно:

а) при магистърска степен – 2 г.;

б) при бакалавърска степен – 3 г.;

в) при степен „специалист“ – 4 г.;

2. (изм. – ДВ, бр. 33 от 2006 г.) с друго висше икономическо образование и 5 г. стаж в областта на счетоводството, външния, вътрешния одит и финансовата инспекция, данъчните ревизии или като преподавател по счетоводство и контрол;

3. със средно икономическо образование и 8 г. стаж като счетоводител.

(2) (Изм. – ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г.) Съставител на финансов отчет може да бъде лице, което не е осъждано за престъпление от общ характер по глава пета и по раздел I на глава шеста от Особената част на Наказателния кодекс.”

НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ

1.С кандидатите за заемане на длъжността ще се проведе:
1.тест;
2.събеседване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

1.Молба.
2.Документ за самоличност/копие/.
3.Професионална биография.
4.Документи за завършена степен и специалност на образование, професионална квалификация, правоспособност /копие/.
5.Копие от трудова и/или служебна книжка, осигурителна книжка или друг документ, удостоверяващ осигурителен стаж.

СРОК И МЯСТО НА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ

Документите се подават в Общинска администрация – Елхово, гр.Елхово, ул.”Търговска” ¹13, информационен център, гише”Деловодство”, в срок до 16.30 часа на 08.08.2008 г.При подаване на документите се представят оригиналите за сверяване.Копията на представените документи трябва да са ясни и четливи.Копията от документите удостоверяващи трудовия стаж, трябва да съдържат всички попълнени страници от тях и да са оформени до датата на подаване на документите.

За дата на провеждане на теста и събеседването кандидатите ще бъдат уведомени допълнително.

КМЕТ НА ОБЩИНА ЕЛХОВО: / п /
/Петър Киров/