ПОБЕДА ЗА ЕЛХОВСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ

        2:0 е резултата от първата среща на елховските футболисти на международния турнир «Нептун-2009».  Победата е срещу отбора на Киев – Украйна.

           2:0 е резултата от първата среща на елховските футболисти на международния турнир «Нептун-2009».  Победата е срещу отбора на Киев – Украйна.

            Младите футболни надежди на Елхово участват в Международен футболен турнир «Нептун-2009». Елховският отбор е в една група с отборите на Първомай, Чирпан и Украйна. Първата среща на нашия отбор завършва с победа над Украйна. Децата от Елхово впечатляват с по-добрата си техническа и физическа подготовка. В първото полувреме са реализирани два гола за Елхово от Йовко Михов и Валери Гаванозов.

Утре ще се състои футболната среща Елхово – Първомай. Отборите  ще имат по  две срещи със всеки от противниците си в групата. Победител ще бъде отбора с най-много точки и най-голяма голова разлика.

            Международният детски турнир по футбол  «Нептун-2009» тази година се провежда в Приморско от 24-30 август. Състезанието се провежда в две възрастови групи. В турнира участват младите футболни надежди от Елхово от набор 1997- 98г. В групата от 16 деца са включени и футболисти, родени през 1999г. Ръководители на отбора са треньорите Панайот Панчев и Георги Баев.

Международната изява на детския отбор на Общински футболен клуб – Елхово се осъществява с финансовата подкрепа на община Елхово и спонсори.