ЦНСТ и ЦСРИ с нова отоплителна инсталация

           Започна изграждането на Котелна и Отоплителна инсталация на сградата в“Център за настаняване от семеен тип” и “Център за социална рехабилитация и интеграция” на ул.”Чаталджа “ N 6,

Започна изграждането на Котелна и Отоплителна инсталация на сградата в“Център за настаняване от семеен тип” и “Център за социална рехабилитация и интеграция” на ул.”Чаталджа “ N 6, което ще подсигури комфорта на децата през студените зимни месеци, които са настанени в двете социални заведение разположени в една сграда на два отделни етажа.

В приземния етаж на сграда ще се обособи помещение за котела. Планирано е да се монтира водогреен котел на твърдо гориво. Отоплението ще бъде топлопроводно, с принудителна циркулация на водата, загрявана от котела. Инсталацията ще бъде изпълнена в голямата си част като открита с долно разпределение. Тръбната мрежа ще е изпълнена от стоманени тръби. Предвидено е да се монтират модерни алуминиеви радиатори с добър коефициент на топлоотдаване.

Взети са всички мерки, осигуряващи охраната на труда на ползвателя, както и пожарната безопасност, съгласно предписанията на нормативните документи.