Ден на кмета

            Кметът на община Елхово г-н Петър Киров инициира работна среща с кметовете и кметските наместници на кметствата на община Елхово.

Кметът на община Елхово г-н Петър Киров инициира работна среща с кметовете и кметските наместници на кметствата на община Елхово. В заседателната зала на община Елхово се постави началото за този мандат на традиционните работни срещи между кмета на общината и кметовете на селата, на който се обсъждат въпросите, които стоят за решаване пред отделните села.

Обсъдена бе подготовката за зимните условия на всяко от селата, като г-н Киров акцентира върху организацията и добрата комуникация при извършването на самите действия.

Относно стартиралата бюджетна процедура по набирането на предложения за съставянето на проектобюджета на общината за 2012г. бе насочено вниманието на кметовете и кметските наместници, че в срок до 30.11.2011 г. следва да представят предложенията си, чието приложение да бъде в полза на голяма част от жителите на съответното населено място.

Участниците в срещата имаха възможност да поставят въпросите си към кметът на общината, след което г-жа Даниела Трендафилова юрисконсулт на община Елхово проведе обучение  на кметовете и кметските намесници за административното обслужване, което се извършва от всяко кметство.