“ПОДОБРЯВАНЕ ДОСТЪПА НА НАСЕЛЕНИЕТО ДО ОБЩИНСКИ УСЛУГИ, ЧРЕЗ РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ НА СГРАДИТЕ НА КМЕТСТВАТА В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА НА ОБЩИНА ЕЛХОВО”


Стойност на проекта:  24 079.20 лв.

Източник на финансиране: Ос4 ЛИДЕР на Програма за развитие на селските райони 2007-2012 година по Стратегията за местно развитие на Местна инициативна група – Елхово (2012-2015).

Мярка за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: мярка 321 “Основни услуги за населението и икономиката в селските райони”.

Основна цел на проектното предложение: Подобряване  достъпа до общински и културни, както и до услуги, свързани с информационни и комуникационни технологии, на населението от малките населени места в община Елхово.

С изпълнение на предвидените дейности по проекта се цели подобряване състоянието на сградите на кметствата в селата.След извършване на предвидените ремонтни дейности ще се обособи помещение в сградите на кметствата за предоставяне на културни услуги и провеждане на утвърдени събития подчертаващи културната идентичност, както и развитие на творческата самодейност на местното население. В кметствата ще се подобри достъпа до интернет услуги и предоставяните общински административни услуги от местните власти основно в областта на ГРАО ,нотариална дейност и целогодишно събиране на местни данъци и такси, така също и консултиране на местното население за предоставяните от община Елхово услуги в областите: стопанско управление, общинска собственост и ТСУ, деловодство  и социални дейности.

Основните дейности по проекта:

– Ремонт на външна мазилка;

– Подмяна на фасадна дограма и врати ;

– Ремонт и обособяване на вътрешно помещение;

 

 

Повече за проекта…

Версия за печат
Петък, 23 Фев 2018 / 20:44 часа

Времето в Елхово

Елхово
Облачно
3°C
Усеща се като: 1°C
Налягане: 1020 mb
Влажност: 100%
Вятър: 1 m/s ЗЮЗ
Ветровито: 1 m/s
Изгрев: 06:59
Залез: 17:56