ОБЩИНА ЕЛХОВО ТЪРСИ МЛАДИ СПЕЦИАЛИСТИ

        По програмата “Старт в кариерата” за  Община Елхово има одобрено едно работно място в отдел “Административно обслужване”.

По програмата “Старт в кариерата” за  Община Елхово има одобрено едно работно място в отдел “Административно обслужване”. След подбор въз основа на утвърдени от министъра на труда и социалната политика критерии и провеждане на интервю от работодатели, регистрираните в дирекциите “Бюро по труда” безработни младежи ще бъдат назначавани на трудово правоотношение за срок от 9 месеца. Допуснатите кандидати за община Елхово ще се явят на интервю на 17.08.2010г.

“Старт в кариерата” се реализира от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта. Програмата дава възможност на млади висшисти до 29-годишна възраст, в рамките на 9 месеца да придобият трудов стаж и опит по своята специалност. В община Елхово е традиция да се назначават специалисти по програмата. На по-голямата част от тях се дава възможност да работят в общинска администрация и след приключване на програмата.