„ОБНОВЯВАНЕ НА ДЕТСКИТЕ ПЛОЩАДКИ И СЪОРЪЖЕНИЯТА КЪМ ТЯХ В ГРАД ЕЛХОВО“


Източник на финансиране: Ос4 ЛИДЕР на Програма за развитие на селските райони 2007-2012 година по Стратегията за местно развитие на Местна инициативна група – Елхово (2012-2015).

Мярка за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: мярка 322 “Обновяване и развитие на населените места”.

Основна цел на проектното предложение: Да се подобри привлекателността на жизнената среда в град Елхово, чрез обновяване и подобряване на детските площадки и съоръжения към тях за самостоятелни или групови игри и рехабилитация на обществени зелени площи.

Специфични цели на проектното предложение:

  1. Обновяване и подобряване на детска площадка и съоръженията към нея за деца на възраст от 3-12 години, рехабилитация на обществени зелени площи на територията на площад „Христо Ботев” до Районен съд – гр. Елхово.
  2. Обновяване и подобряване на детска площадка и съоръженията към нея за деца на възраст от 3-12 години, рахабилитация на обществени зелени площи на територията между ул. „Ал.Стамболийски” и ул. „Трети март”.
  3. Обновяване и подобряване на детска площадка и съоръженията към нея за деца на възраст от 3-12 години и игрище за бадминтон и рехабилитация на обществени зелени площи на територията между ул. „Ал.Стамболийски”, ул. „Г.Бенковски” и ул. „И.Тенев”.

Повече за проекта…

Версия за печат
Петък, 23 Фев 2018 / 20:40 часа

Времето в Елхово

Елхово
Облачно
3°C
Усеща се като: 1°C
Налягане: 1020 mb
Влажност: 100%
Вятър: 1 m/s ЗЮЗ
Ветровито: 1 m/s
Изгрев: 06:59
Залез: 17:56